Summer Jam Croatia međunarodni je ljetni skup za buduće poduzetnike koji se održava od 22. do 26. kolovoza 2015. u Pakoštanima. 

Konferencija se održava već treću godinu zaredom, a jedinstvena je to međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.

Ove će godine Summer Jam Croatia okupiti mlade iz različitih zemalja Europe i svijeta te ugledne, iskusne predavače i mentore koji će voditi program s ciljem razvoja uspješnih poduzetničkih ideja.

Sam koncept konferencije kreiran je na način da studenti (poduzetnici) u timovima rade na poduzetničkim idejama koje su osmislili. Stvaraju poslovne planove i podižu svoju poslovnu ideju na veću razinu. Mladi poduzetnici time su dobili priliku za umrežavanje te za razradu svojih poduzetničkih ideja kako bi ih na kraju i realizirali. Kroz cijeli proces prate ih mentori, odnosno predstavnici visokoobrazovnih ustanova i institucija povezanih s poduzetništvom te poduzetnici.

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta te uz potporu Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Zadarske županije i Grada Splita.

Više informacija o konferenciji i način prijave možete pronaći na službenoj web stranici