U suvremenom svijetu, a posebice poslovnom okruženju, kvalitetna komunikacija i prezentacija predstavljaju jednu od temeljnih vještina potrebnih za uspjeh. Svaka komunikacija je neki vid predstavljanja sebe, svojih želja, vrijednosti, uvjerenja. O uspješnoj prezentaciji i komunikaciji ovisi uspješna prodaja, javni nastup te generalno kakav ćemo dojam ostaviti na ljude oko sebe posebice poslovne suradnike. Krizne situacije su svakodnevno prisutne u organizacijama te predstavljaju prijetnju poslovnom uspjehu poslovne organizacije. Unaprijedite svoja znanja iz područja kriznog komuniciranja kako bi u svakom trenutku mogli otkloniti krizne situacije.

Besplatna radionica će se održati u utorak, 29. svibnja u prostorijama COIN coworking-a, na adresi Zadar, Put Murvice 16/II kat, u trajanju od 12:00-16:00 sati. Predavač je Marija Šinković Bečić, prof., ravnateljica učilišta Kvantum znanja, koja posjeduje bogato višegodišnje iskustvo u obrazovanju, ali i na menadžerskim funkcijama.

Na radionicu se mogu prijaviti članovi obrtnici koji uredno podmiruju komorski doprinos. Prijaviti se možete na telefon: 023/213-379, 213-678 ili putem e-maila: [email protected] do srijede, 23. svibnja.