Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad nad 20-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je krajem prošle i početkom ove godine počinio šest teških krađa i jednu krađu. On je u tom razdoblju tri puta provalio u trgovine u Zadru (ulice Benka Benkovića i Vjekoslava Maštrovića), iz kojih je otuđio više kutija cigareta i alkoholna pića, te trgovine u Poljicima i Kožinu, gdje je uz cigarete i alkohol krao i prehrambene proizvode.

Isti počinitelj u ožujku ove godine otuđio je bicikli u vlasništvu 59-godišnjakinje, koji se nalazio u Ulici Miroslava Krleže. Protiv 20-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teških krađa i krađe

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 16-godišnjakom iz unutrašnjosti Hrvatske, kojeg se sumnjiči da je u utorak, 6. kolovoza u Ulici 4 Gardijske brigade u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio alkoholna pića. Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer tijekom dana u Starigradu nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 71-godišnjakinje odakle je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna. U Ulici Antuna Barca u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 31-godišnjakinje, a u Uvali Bregdetti nepoznati počinitelj je s broda u vlasništvu 57-godišnjaka otuđio spremnik za gorivo, javlja zadarska policija.