Trgovački sud u Zadru oglasio je prodaju poslovnog prostora nekadašnjeg Marjura, a zatim i Marjur Neta na Relji, po cijeni od 2,54 milijuna kuna.

Stečajni upravitelj Milan Macura iz Šibenika u oglasu navodi kako se radi o poslovnom prostoru - lokalu na sjeveroistočnom dijelu prizemlja u Ulici Ljudevita Posavskog, veličine 105 metara četvornih. Vrijednost nekretnine je procijenjena na 3,39 milijuna kuna, te se kao početna cijena utvrđuje 2,54 milijuna kuna. Cijena će se smanjivati sa svakim sljedećim pokušajem, da bi na četvrtoj dražbi bila istaknuta cijena od svega jedne kune.

Na nekretnini postoji razlučno pravo u korist Privredne Banke i MMM Agramservisa, koje prestaje prodajom. Zanimljivo je da je PBZ tražio nižu procjenu vrijednosti, jer je cijena od preko 4.000 eura po kvadratu previsoka, s obzirom na stanje na tržištu nekretnina koje ne pokazuje značajan oporavak, te godinu izgradnje. Sud je ipak prihvatio procjenu vještaka, te će prodaja krenuti od tri četvrtine procijenjene vrijednosti, odnosno oko 3.250 eura po kvadratu.