NOVO Završen je policijski očevid na automobilu Lexus koji je planuo oko 3:20 sati u noći.

- Utvrđeno je kako je uzrok požara tehnički kvar na električnim instalacijama, obavijestila nas je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

Još se procjenjuje nastala materijalna šteta koja će, sudeći po fotografijama, biti velika.

RANIJE Vlasnik automobila, koji je sinoć planuo u dvorištu obiteljske kuće u Olibskoj ulici u Zadru, je 38-godišnjak zadarskoj javnosti poznat kao jedan od vodećih opskrbljivača kokainom na zadarskom narkotržištu. Prvi preliminarni rezultati policijskog očevida ipak idu u smjeru tehničkog kvara kao uzroka požara, no još se čeka službena potvrda.

Vlasnik automobila trenutno se nalazi u zatvoru. Sumnja se da je dosadašnju zaradu od ilegalne prodaje droge investirao u nekretnine i druge vrijednosti u posjedu članova obitelji, s obzirom da postoji veliki nesrazmjer između prihoda i vrijednosti navedene imovine. Prošle godine pao je s kilogramom čistog kokaina.

RANIJE Noćas u 3.20 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Olibskoj ulici u Zadru izbio požar na parkiranom vozilu Lexus u vlasništvu 38-godišnjaka, koji se proširio na obližnji metalni kontejner.

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg se na mjestu događaja provodi očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta te ostale okolnosti požara, izvijestili su iz PU zadarske.

Donosimo fotografije s očevida!