Zadranin Marko Zekanović novo je lice u glazbenoj obitelji Hit Records. Glazbom se bavi još od osnovne škole, a javnosti je postao poznatiji kao član brojnih klapskih sastava, ali i solo izvedbama.

Od malih nogu pjeva i od rođenja sanja da će biti pjevač, što je u proteklom vremenu i pokazao. Dolazi iz glazbene obitelji, a usavršio se i u sviranju gitare. Glazba je bila jača od svega, pa je tako i ostao u tim vodama. Uz nastupe sa klapama, pohađao je i satove opernog pjevanja.

Ovih dana publici se predstavlja novom pjesmom "Suton zadnje nade", koja je inspirirana događajem iz njegove obitelji. Autorska ekipa, koja se ovoga puta našla u spomenutoj priči je Denis Maričić, koji potpisuje glazbu, dok mu je Marko Dunatov pomogao oko teksta. Tomislav Pehar, sve navedeno objedinio se aranžerski i produkcijski, a Marko Zekanović konačnom izvedbom dodao je "finalni touch".


View on YouTube

- Pjesma Suton zadnje nade govori o dvoje ljudi, koji su cijeli život proveli skupa i koji su se upoznali još u školskim danima, a njihova ljubav rezultirala je brakom, djecom. Kada su došli u godine da trebaju uživati, provoditi najljepše trenutke, nažalost, jedno od njih razboli se i umre. Unatoč svemu, druga osoba mora nastaviti sa životom i pronaći smisao svega. Zapravo, ovo je priča o mojoj obitelji, mojoj majci i ocu, jer upravo tako se i dogodilo, kada je majka preminula prije par godina, a otac ostao sam. Autor teksta i glazbe je Denis Maričić. Svidjela mi se pjesma, tužna je i sjetna, ali točno opisuje okolnosti u kojima sam se našla cijela moja obitelj. Vjerujem i nadam se da će pjesma pronaći put do slušatelja, poručio je Marko Zekanović.

Pjesmu, prati i video spot, koji je sniman u Zadru, u režiji Leonarda Lisice. Publika osim ljepota prirode i mora, ima prilike također vidjeti zadarsko kazalište.