Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 Radiju koja donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)
Redatelj : Dean Murphy
Glumci : Paul Hogan, Luke Bracey, Mel Gibson, Chevy Chase
Žanr : komedija
Trajanje : 88 min

BJEŽI (Run)
Redatelj : Aneesh Chaganty
Glumci : Sarah Paulson, Kiera Allen, Onalee Ames
Žanr : horor, triler
Trajanje : 90 min

MEDO SA SJEVERA 2 : KLJUČEVI KRALJEVSTVA - SINK (Norm of the North 2)
Redatelj : Tim Maltby, Richard Finn
Glumci : Saša Buneta, Bojan Navojec, Mirela Videk
Trajanje : 90 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Wonder Woman 1984 - 2.719
2. Duša - 1.943
3. Kako se riješiti Djeda Mraza - 1.538
4. Superinteligencija - 686
5. Iza zatvorenih vrata - 586

Kratke vijesti :

1. Počinje snimanje "Thor: Love and Thunder". Naslovnog junaka i dalje utjelovljuje Chris Hemsworth. Uz njega u filmu će se pojaviti Christian Bale, Natalie Portman i Chris Pratt.

2. U pripremi je peti nastavak legendarnog serijala Smrtonosno oružje. Cijela originalna ekipa se vratila, tako da će film režirati 90-godišnji Richard Donner, dok ćemo u glavnim ulogama ponovno gledati Mel Gibsona i Danny Glovera.

3. Snima se serija "Lords of the Dogtown" po kultnom istoimenom filmu iz 2005. godine. Redateljica samog filma Catherine Hardwicke najavila je da razvija istoimenu seriju pod pokroviteljstvom IMDB Tv-a.

4. Producentske kuće Hyde Park Entertainment Group i Endavour Content udružili su se u neobičnom projektu - snimanju igranog filma o "Rubikovoj kocki". Detalji "zapleta" još nisu poznati, ali se pretpostavlja da će film biti "biografskog sadržaja" o Erno Rubiku, čovjeku zaslužnom za stvaranje ove "igračke".