U nedjelju 25. srpnja završen je 4. tradicionalni humanitarni malonogometni varoški turnir "Polača 2021." Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: Stanari, Rasti, Navr Rasta, Peraići, Trg mrtvih, Redinari, Plac i Kakma.

U subotu i nedjelju bilo je mnogo lijepih i neizvjesnih utakmica, jedna je završila čak na šesterce što govori koliko je bilo žestoke borbe i želje da se osvoji ovaj prestižni varoški turnir. Pred punim gledalištem u nedjelju je odigrana završna večer u kojoj su odigrane polufinale, revijalna utakmica i veliko finale. U polufinalnim utakmicama ekipa Navr Rasta dobro se namučila protiv oslabljenih Peraića pobijedivši ih 2:0. U drugoj polufinalnoj utakmici Stanari su deklasirali i visoko porazili Raste 5:0. U revijalnoj utakmici stari iskusni znalci, veterani Polače i Tenkisti Zadar, oduševili su publiku svojim sjajnim potezima i izrađenim akcijama. Pobjednika utakmice odlučila je samo jedna sitna pogreška obrane veterana Polače. Tenkisti Zadra su to znali iskoristli i zasluženo su pobijedili 2:1.

U finalnoj utakmici gledatelji su očekivali veliku utakmicu s tijesnim rezultatom do zadnje minute. Stanari su od prve minute krenuli žestoko i nametnuli su ritam igre, kojeg ekipa Navr Rasta nije mogla pratiti. Najbolji igrač i strijelac turnira Ivan Prtenjača u duetu s Rokom Prtenjačom stvarali su pravu pomutnju. Zajedno su postigli tri gola i odlučili su pobjednika turnira. Do kraja utakmice Stanari su se razmahali i postigli još dva gola za konačnu visoku pobjedu 4:1.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka nastalo je veliko slavlje Stanara koji su po drugi put za redom osvojili ovaj prestižni turnir. Nakon završetka finalne utakmice bilo je izvlačenje tombole s bogatim nagradama , te je priređen vatromet i bakljada. Sve nazočne gledatelje do ranih jutarnjih sati uz glazbu uživo zabavljao je poznati glazbenik Josip Čačić-Sokol.

Najbolji strijelac i igrač s pet postignutih golova: Ivan Prtenjača - Stanari
Najbolji vratar: Karlo Prtenjača - Stanari