Kod nekadašnjeg carinskog terminala na rivi, iznad Pozdrava Suncu, sinoć je održana prva od dvije večeri Zadar Sunset Festivala, festivala elektronske glazbe kojeg organizira BSH Events u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zadra. Zagrijavanje je počelo jučer u poslijepodnevnim satima, u Beach Baru Bamboo, gdje su kupače i goste "podizali" Mario Daic, Tolstoi i San Pacho. Pre-Party Bamboo održat će se i danas, kada će za pultom biti Puff Puff-e, Andrologic i Damian Leboss b2b Neroa.

No glavno se događalo na zadarskoj rivi, gdje su prvi gosti počeli pristizati već u 18 sati. Prvi je na stage izašao Ivan Mastermix, a oko 19:30 Kiko Franco i za njim Pablo Panda. Kao posljednja za pultom se pojavio Andrea Oliva, DJ iz Švicarske, jedan od vodećih DJ-a u prijestolnici zabave Ibizi, gdje je sada već dugogodišnji rezident u najpopularnijim klubovima i headliner vodećih partija. Posjetitelji su plesali i zabavljali se toliko da se u jednom trenutku čak učinilo da se zaista i nalaze u Ibizi. Sve je završilo u propisanom epidemiološkom roku - u ponoć.

Headliner druge večeri, koja se održava također od 18 do 24 sata, je talijanska DJ-ica Deborah De Luca. Deep Inside Me, Guitar, Balearic ili Velando - samo su neki od poznatih naslova koje je prepoznala milijunska publika, pa je Deborah jedna od najtraženijih europskih DJ-ica.

Svi koji su ulazili na festival morali su pokazati COVID potvrdu ili na ulazu napraviti brzi antigenski test koji će pokazati da ne boluju od ove bolesti.