ROTO 450s FAMILY, obiteljska inačica modela plovila ROTO 450s sa sportskom dušom, predstavlja se na ovogodišnjem nautičkom sajmu Biograd Boat Show gdje ga možete pogledati i isprobati do nedjelje, 24. listopada.

Prikladan je za sve one koji traže sigurno i pouzdano plovilo za dnevne izlete i bijeg od svakodnevnice. Prikladan je i kao prateće plovilo.

Oprema uključuje zadnju klupu za spremnik goriva i pohranjivanje opreme, prednju klupu s prostorom za pohranjivanje, komandni most s vjetrobranskom zaštitom i volanskim obručem, ogradu od nehrđajućeg čelika, ploču od nehrđajućeg čelika u predjelu montaže motora i ploču od vodootporne šperploče u predjelu montaže motora.

ROTO 450s je u cijelosti izrađen u jednom komadu rotacijskim procesom, i to u troslojnoj tehnologiji. Taj način osigurava mu izuzetnu čvrstoću usprkos maloj težini, visokoj nosivosti i niskoj osjetljivosti na udarce. Sam materijal također nudi izvrsnu plovnost, UV stabilnost i niske troškove održavanja.

Vjerujemo da će ROTO 450s postaviti neke nove standarde u ovom rasponu plovila: od sportskog izgleda, navigacijskih karakteristika, do izvanredne uporabe prostora u brodu. Njegov dizajn pruža izvrsnu svestranost, od jednodnevnih izleta na more, rijeke ili jezera, kao ribarski brod, uslužni brod u marinama ili kao radni čamac za spašavanje. ROTO 450s je vrlo okretan, a rezultat svega navedenog je velika zaštićenost i sigurnost u samoj plovidbi.

Budući da se ROTO trudi i za okoliš prihvatljive proizvode, cjelokupni trup čamaca ROTO 450s se može 100% reciklirati ili izraditi od recikliranog materijala.

Dostupna je i bogata ponuda dodatne opreme kao što su tapeciranje i A-luk od nehrđajućeg čelika s navigacijskim svjetlom i naslonom s jastukom. Ukoliko slučajno propustite Biograd Boat Show, ovo plovilo možete vidjeti i isprobati u Zadru uz prethodnu najavu! Više potražite na službenim stranicama roto-motorboats.com.