Uoči večerašnje uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka u Torinu podršku Mariju Mandžukiću uputio je njegov partner iz reprezentativnog dresa Ivica Olić.


Ola tvrdi kako su Hrvati uvijek znali protiv Juventusa i predosjeća da će Mandžukić večeras pronaći put do mreže.

Minhenski Bayern večeras će u Torinu braniti prednost od 2:0 iz prve utakmice u Allianz Areni. Mario Mandžukić u tom se susretu nije uspio upisati među strijelce, ali je svejedno bio među najbolje ocijenjenim igračima Bayerna. Mandžukićev partner iz napada u dresu reprezentacije Ivica Olić vjeruje kako će Bayernova "devetka" večeras zabiti.

"Čuo sam se s Mandžom, bilo mu je žao što nije postigao pogodak u prvoj utakmici, ali i sam je priznao da nije imao pravu priliku. Rekao sam mu neka ne brine i poručio mu da će zabiti sto posto, te da imam osjećaj da će riješiti utakmicu", rekao je Olić, a prenose 24 sata.

Olić je u prosincu 2009. godine u dresu Bayerna u Torinu postigao pogodak i asistirao, pa vjeruje kako je to znak da Hrvati imaju lijek za Staru damu. "To je dokaz da Hrvati znaju protiv Juventusa, Bayern će pobijediti", prognozirao je.