Sve ribolovce Zadra i Zadarske županije koji su sudjelovali u akciji Najulov 2013. očekuju darovi i nagrade. Ukupnom pobjedniku s najvećim brojem plasmanskih bodova, uz titulu grand Prix pripast će i izvanbrodski motor marke Yamaha, vrijedan 10.421,00 kuna, dar Plodova zemlje i mora Zadarskog lista.

Posebne nagrade i priznanja idu u ruke pobjednika u kategoriji Najpothvat te šestorici ribolovaca za najveće ulovljene primjerke zubaca, lubina, podlanice, lice, lignje i arbuna.

Zanimljivo je da su natjecatelji, njih 31, ove godine ulovili čak 240,53 kilograma uglavnom oborite ribe. Osim pehara i plaketa najuspješnijima bit će uručeni i prigodni darovi Tvornice mreža i ambalaže d.o.o. Biograd. Sve sudionike očekuju posebne povelje i kalendari Zadarskog lista.

Uz feštu od bakalara, piće i iće koje za ovu prigodu priprema osoblje cateringa Turisthotela, u zabavnom dijelu programa uzvanici i gosti će uživati i u pjesmi Zorana Jelenkovića. Proslava proglašenja, uz feštu od bakalara, počinje u ponedjeljak, u 12 sati, u restoranu Jedriličarskog kluba USKOK na Vitrenjaku.