Sortska događanja ovaj vikend na Višnjiku počinju u subotu već u 9.00 sati i to s međunarodnim košarkaškim turnirom za djecu „Gradu s ljubavlju", uorganizaciji Škole košarke Zadar koji se i ove godine održava povodom Dana grada Zadra.

Na turniru sudjeluju: ŠŠK Zadar, OKK Dražen Petrović-Šibenik, ŠK Split, KK Dubrava i KK Krka-Novo Mesto iz Slovenije. Turnir završava u nedjelju 16.11. finalnom utakmicom koja je na rasporedu u 12.00 sati. Sve utakmice igraju se u pomoćnoj dvorani broj 3. 

Također u subotu 15.11., s početkom u 18.30 sati, na rasporedu je odbojkaška utakmica šestog kola 1.A odbojkaške lige za seniore u kojoj OK Zadar dočekuje OK Goricu. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 4. 

U subotu u 19.00 sati u centralnoj dvorani KK Zadar i KK Budućnost igraju utakmicu osmog kola ABA lige. Prodaja karata je na dan utakmice od 10.00 do 19.30 sati,a biti će otvoreni ulazi B, D, Press i VIP. 

Nedjeljni raspored za ovaj vikend na Višnjiku otvaraju kadeti KK Zadra koji će odigrati utakmicu protiv svojih vršnjaka iz KK Dubrovnik. Susret se igra u pomoćnojdvorani broj 3 u 16.30 sati.
S početkom u 18.30 sati, u pomoćnoj dvorani broj 3, na rasporedu je utakmica šestog kola A-2 lige jug za košarkaše u kojoj KK Jazine-Arbanasi dočekuje KK Dubrovnik.