Mlada nada iz zadarskog Bandoga Robert Olić Pulić i njegov nešto mlađi protivnik 16-godišnji Anto Palavra (Zenica) krajem 2014. godine na eventu Arti FC 3 priredili su meč koji je proglašen najboljim te večeri. Tada su pravila bila polu-profesionalna, a 15. ožujka 2015. na četvrtoj priredbi Josipa Artukovića mladići ulaze u osmerokutni kavez kao profići.

Prvi rezultat je bio neriješen, što će se dogoditi u revanšu?

Anto je, kao što smo ranije saznali, vrlo samouvjeren, a isto se može reći i za Roberta.

"Prema svom protivniku imam poštovanje kao prema borcu i sportašu," rekao je Robert za Profightstore. "Želim mu sve najbolje ali ovoga puta će biti druga priča. Iz prethodne borbe sam naučio dosta toga, prva je bila prema polu-profi pravilima, u sljedeću borbu ulazim još spremniji i još srčaniji, da publici i svome timu priredim dobar meč - kao i zadnji put sa što više akcije. Moja najveća prednost je moje srce i izdržljivost i naravno moj dobar tim iza mene,"

Reprizu nećemo gledati, kaže Pulić.

"Ovoga puta ne želim da borba dočeka kraj, dolazim puno spremniji i jači jer nismo stali trenirati. Zbog toga želim prekid."

Otkrio nam je i s kime će sve raditi u dvorani.

"Za ovaj meč ću se spremati u svom timu, s mojim glavnim trenerom Antoniom Zubčićem, Robertom Modrićem, Lukom Vuksanom, Markom Lukačićem, Martinom Baturom, Jurom Grgečom i s ostalom MMA ekipom iz Zadra i Bandogovim prijateljima. Također, želim se zahvaliti predsjedniku kluba Marku Kevriću."

Osvrnuo se i na ranije izjave njegovog suparnika.

"Ne smatram njegove riječi opasnima, baš nasuprot daju mi volju i snagu da se što bolje spremim za rat u kavezu."

Još jedna borba večeri? Ne bi bilo ništa čudno.

Event se održava u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški.

Video prilog