MMA Bandog Zadar je još jednom gost Josipu Artukoviću u Ljubuškom, ovaj puta na njegovom četvrtom eventu.

Bandog nastupa u kategorijama do 66kg Robert Pulić Olić i do 77kg Luka Vuksan. Obje borbe će se održati profesionalnim MMA pravilima.

- Robert ima revanš sa zadnjeg eventa s mladim Antom Palavrom iz MMA kluba Patriot Zenica. Taj je meč prošli puta završio neodlučeno a održan je po poluprofi MMA pravilima. Zanimljivo je da je tada njihov meč proglašen borbom večeri, što u Bandogu priželjkuju i ovaj puta. Luki Vuksanu je u zadnji tren promijenjen protivnik ite će se boriti s Erminom Luganom iz Novog Travnika. U Ljubuškom će nastupiti i donedavni član MMA Bandog Zadar Ivan Vladimir koji sada uspješno nastupa za House of Pain iz Zagreba. Ivan se u kategoriji do 70kg bori za pojas u AFC organizaciji, kazao je voditelj Bandoga Zadar Antonio Zubčić.

Na kraju je dodao i ovo:

- Moram se zahvaliti ekipi u klubu i prijateljima kluba, na prvom mjestu glavnom treneru Robertu Modriću, pa Marinu Golešu, Sergeju Begonji, Ivi Kokiću, Marku Lukačiću, Martinu Baturu, Boži Mikuliću, Ivanu Brkljači i ostalima. Veliko hvala na bitnoj financijskoj potpori gospodinu Marku Kevriću, C.B. Down Town, C.B. Factory, C.B Kaldi i C.B. Alibi te portalu 057info na potpori.