Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 11 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz listopad vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Mate Ćurčija, Duje Dragaš, Emanuel Galac, Fabian Kovačević, Toni Morović, Karmen Opsenica, Nik Prevolnik, Ruslan Pročenko, Larisa Šimac, Loren Šimac, Dorijan Štefanac.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar" je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organizira školu u kojoj nema ocjena. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na [email protected] U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača.

Program obuke osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.