Direktor Nogometnog kluba Zadar s.d.d. Svetko Ćustić uputio je otvoreni poziv vijećnicima Gradskog vijeća Grada Zadra da dođu na Stanove i upoznaju se s poslovanjem kluba.

"Poštovani,

slušajući raspravu na 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, održanoj 6. rujna 2018., čuli smo mnogo toga o situaciji u Nogometnom klubu Zadar, njegovoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

S dobrim dijelom izrečenoga možemo se i složiti, ali upravo s ciljem što boljeg informiranja vijećnika, a samim time i zadarske javnosti o situaciji u Klubu, pozivamo sve vijećnike Gradskog vijeća Grada Zadra na radni sastanak na stadion Stanovi, u dom Nogometnog kluba Zadar.

Bilo bi nam zadovoljstvo ugostiti vas, kako biste imali priliku izravno upoznati se sa situacijom u Klubu, načinom rada, problemima i planovima za budućnost te postaviti sva pitanja koja vas zanimaju.

Svaka dobronamjerna kritika ili sugestija, koja bi nam pomogla da NK Zadar učinimo boljim klubom, na zadovoljstvo naših sugrađana, dobrodošla je i držimo da otvorenim dijalogom možemo dodatno podići razinu ozbiljnosti i transparentnosti, kojoj težimo.

Stojimo vam na raspolaganju za organizaciju sastanka kad god vam odgovara, bilo pojedinačno ili po klubovima vijećnika", stoji u pozivu Svetka Ćustića.