Krešimir Sunara više nije trener prve momčadi Nogometnog kluba Zadar. Nakon prvog dijela sezone, kojega je Zadar završio na osmom mjestu Druge HNL sa 17 osvojenih bodova, uprava kluba i trener dogovorili su sporazumni raskid ugovora.

- Gospodin Sunara je momčad preuzeo u vrlo delikatnom trenutku, dva tjedna prije početka sezone, kada je trebalo posložiti mnoge stvari i to nije bilo lako. Kroz prvi dio sezone naša je momčad pokazala dva lica, a nažalost, u posljednjih mjesec dana upali smo u krizu, gdje pet utakmica zaredom nismo uspjeli pobijediti. Zato smo procijenili da je polusezona najbolje vrijeme za promjenu, kako bismo drugi dio prvenstva dočekali što spremniji za izazove koji nas očekuju - kazao je Svetko Ćustić, direktor NK Zadra i naglasio:

- I ovom prilikom želim se zahvaliti treneru Sunari na uloženom trudu i radu za vrijeme boravka u našem klubu te na vrlo korektnom, gospodskom rastanku. Nogometni klub Zadar želi mu sve najbolje u nastavku karijere, a o imenu novog trenera javnost ćemo izvijestiti putem naših službenih internet stranica.