Prošlog vikenda u Mocirama je održano Regionalno prvenstvo u hrvanju - jug Hrvatske na kojem je sudjelovalo 106 hrvačica i hrvača iz četiri kluba: HK Split, HK Gospić, HK Šibenik i HK Zadar. Djeca su bila raspoređena u pet uzrasnih skupina, koje su bile podijeljene u određene težinske kategorije kako bi se što više smanjila mogućnost ozljeda i svima omogućilo iste uvjete za ostvarivanje plasmana.

- Organizacija cijelog natjecanja prošla je odlično, što su potvrdili i naši kolege iz ostalih klubova i nesebično podijelili iskustva u svojim lokalnim medijima. Za organizaciju svakako moram pohvaliti roditelje u klubu koji se sve više angažiraju kada se radi o ovakvim događajima, očevi su pomagali oko fizičkih poslova i postavljanja borilišta dok su vrijedne majke hrvačica i hrvača pripremale slastice za sve natjecatelje, rekao je trener Hrvačkog kluba Zadar.

Hrvački klub Zadar predstavljalo je 37 natjecatelja, od toga 14 djevojčica i 23 dječaka. U ekipnom poretku Zadrani su bili drugi, iza Šibenčana a ispred Gospića i Splita.

PRVA MJESTA OSVOJILI SU: Rogić Ivano, Ivanac Niko, Strika Lovre, Kevrić Luka, Parić Jakov, Kovačević Marino, Šumski Josip, Urić Šime, Nekić Cvita, Rados Emanuela, Urić Mia, Nekić Mare, Sikirić Cvita i Sarić Lucia.

DRUGA MJESTA OSVOJILI SU: Adum Leni, Miletić Luka, Batur Jure, Barić Marino, Maruna Luka, Zorić Tomislav, Stipanov Marino, Urić Donata, Šumski Marcela, Nekić Kate.

TREĆA MJESTA OSVOJILI SU: Radošević Zvonimir, Mihaljević Petar, Lovrić Andrej, Adžić Roko, Matić Lucijano, Mustajbegović Karlo, Čondrić Karlo, Bušljeta Renato, Mustajbegović Dea, Ljubičić Tonka, Šumski Marijana, Brčinović Gabrijela.