Sutra u 18 sati Zadar u posljednjem kolu HT premijer lige gostuje u Šibeniku. Iako su Zadrani u igri za prvo mjesto, trener Ante Nazor najmanje razmišlja o ovoj utakmici i ishodu borbe za pobjednika. Kako je jutros priznao, utakmica će prije svega poslužiti kao trening za ono što je Zadranima ključno - gostovanje kod MZT-a utorak.

- Svaki rasplet je moguć i na vrhu i na dnu. Mi ulazimo bez kalkulacija, o obzirom na situaciju u ABA ligi to nam jedino preostaje. Iskoristit ćemo tu utakmicu prije svega kao trening, pripremamo se više za utakmicu u Skoplju nego u Šibeniku, rekao je jutros Nazor na konferenciji za medije.

- Koliko je god situacija teška moramo istinu pogledati u oči i boriti se dok god imamo šanse. Nebrojeno puta u ovoj sezoni nakon kolapsa smo reagirali dobro. Idemo u Skoplje pružiti ono najbolje što imamo i vratiti seriju u Zadar.

Nazor nije mogao zaobići pitanje o atmosferi u momčadi, budući da je to bilo istaknuto kao jedan od glavnih razloga poraza protiv Makedonaca.

- Momčad je svjesna onog što nas čeka, maksimalno je mobilizirana, treba pokušati sve da se to prenese na teren. Mislim da će nam nažalost lakše biti igrati u gostima nego doma. I uoči te utakmice rekao sam da je prvenstveno pitanje na nama, možemo li pobijediti sebe, onda ćemo lakše pobijediti MZT. Tražim taj trag, to svjetlo za koje bij se uhvatio i ne odustajem.

Vidi li to svjetlo u igračima?

- Vidim.