Ovog vikenda u Solinu je održan međunarodni judo turnir „Salona open" na kojem je nastupilo 644 natjecatelja iz Poljske, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Nizozemske, Izraela i Hrvatske.

U gradskoj dvorani „Solin" natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i kadetkinja te u uzrastu kadeta i kadetkinja. U izrazito teškoj konkurenciji natjecatelja, judo klub Zadar je predvođen trenerima Stipom Grgasom i Draganom Kneževićem nastupio sa 15 natjecatelja koji su ukupno osvojili jednu zlatnu, jednu srebrnu i četiri brončane medalje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Marta Parica i Luce Rumora su osvojile brončana odličja dok je Diara Vučenović zauzela peto plasmansko mjesto.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Ena Knez je osvojila zlatno odličje dok su Augustina Mihatov i Dražić Fabijan osvojili brončana odličja.

U kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja Nora Zekanović je osvojila srebreno odličje dok je Josip Klarin zauzeo sedmo mjesto u ukupnom poretku.

Za klub su još nastupili i Duje Tudorović, Gabriel Brala, Duje Kalmeta, Kimi Matulović, Marta Perin, Marta Dukić i Sara Pavlović, koji su ovaj put ostali bez plasmana.