Prošle subote održan je Croatia Karlovac Open 2019, koji je okupio 700 natjecatelja iz 12 država.

Taekwondo klub Donat nastupio je s troje natjecatelja i osvojio dvije medalje.
Lana Grzunov u kategoriji do -27 kg sa svojom izuzetnom borbenošću i znanjem osvojila je zlatnu medalju .

Garbrijela Ikač u kategoriji do -30 kg osvojila je treće mjesto i ponijela kući zasluženu brončanu medalju. U zahtjevnoj kategoriji mlađih kadeta do 39 kg hrabro i s ozljedom borila se i Giovanna Musap Orlović.

"Izuzetno sam ponosan na svoje natjecatelje, predstavili su sebe i Tkd Donat na najbolji moguć način. Pokazali su da se naš svakodnevni rad i trud na treningu itekako isplate. Želja mi je da samo tako nastavimo i da na jesen obogatimo klub novim članovima."

"Dobrodošli su nam svi koji vole sport i imaju sportski duh, jer znamo da taekwondo kod djece razvija motoričke i socijalne vještine, usađuje moralne vrijednosti. U ovom borilačkom sportu djeca uče kontrolirati emocije, te upravljati njima kako bi došli do svog cilja. Zbog svega navedenog vjerujem da taekwondo ima važnu ulogu u formiranju osobnosti i doprinosi pozitivnom razvoju čovjeka. Taekwondo je olimpijski sport i prati suvremen način života. S toga vas pozivam da nam se pridružite i da zajedno ostvarujemo uspjeh!",  rekao je trener Miljenko Lisica.