Nakon što je prije par dana Varoš izbacila Kontrol Biro iz daljnjeg kruga natjecanja, na 11. večeri 3. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević koji se održava do četvrtka na terenima ŠC Višnjik,

Puntamika je izbacila Varoš pobjedivši ih s 3:1. Iako je do sada Varoš imala šanse da se ponovno upiše na zid slavnih, u ponedjeljak su im sve nade za takav scenarij pale u vodu. Puntamika je tako na krilima Marka Bilavera, Maria Marića i Renata Novića došla do polufinala s rezultatom 3:1.

MNK Tin je izgleda bio prevelik zalogaj za MNK Smiljevac. Čak pet komada zabio je MNK Tin, a za ovakav rezultat zaslužni su Deni Kolega, Marko Kožul i Lovre Kresović.

Udruga Pojonsko srce sigurno i hrabro korača u daljnji krug natjecanja. Nakon rezultatskog minusa od dva razlike protiv Vakanze, Nikola Jadrijev i Toni Luštica uzeli su stvar u svoje ruke i Pojonsko srce odveli u polufinale.

Napeta utakmica odigrala se između MNK Ploče i DPH Zadar i Obrovac. Nakon rezultata 4:4 u napetim šestercima hajdukovci su odnijeli pobjedu te ušli u polufinale.