Drage u velikom stilu nastavljaju svoj pobjednički pohod bez poraza i nisu se prestrašile velikog "ultimatuma" koje im je zadala istoimena ekipa Ultimatum cb Bunarić. U prvih desetak minuta Ultimatum je bio ravnopravan protivnik, ali nakon toga moćni stroj Draga preuzeo je stvar u svoje "noge" i visoko porazio Ultimatum. 

Raštević ove sezone ima kvalitetnu ekipu, pruža odlične partije i ovom pobjedom protiv Kruševa puše za vratom Dragama. Vrana je u susjedskom derbiju porazila Torove i drži visoko treće mjesto na tablici. Banjevci su visoko pobijedili Korlat, a istaknuo se iskusni Domenik Brković postigavši četiri gola. Seoski derbi odigrali su Tinjske ekipe, presudilo je veliko iskustvo starijeg brata Tinj I koji su očitali pravu malonogometnu lekciju svojim mladim golobradim mještanima i pokazali tko je gazda u dvorištu. U trećem poluvremenu  "glavom su platila" dva pečena janjca na zajedničkoj večeri. 

Sv. Nikola iz Kistanja imao je dvije pobjede za redom i gledatelji su očekivali odličnu utakmicu protiv Fortune Drage. Fortuna Drage od prve minute krenula je žestoko i lako otpuhala sv. Nikolu. Buković gaj je bez problema glatko porazio Bakare koji se nalaze u velikoj igračkoj i rezultatskoj krizi. Bulić je protiv branitelja naslova Pakoštana pružio odličnu igru, imao dva puta vodstvo, stvarao šanse, ali im to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv velikog protivnika. Pakoštane su od sredine drugog poluvremena ubacile u petu brzinu i dvije minute prije kraja utakmice preokrenule za konačnu pobjedu 3:2. Nadin je na spektakularan način protiv favorita Popaya upisao svoju prvu pobjedu i bodove. Bio je to zaista derbi kola u kojem su gledatelji uživali u velikoj utakmici s mnogo prilika, poteza i izmjene rezultata.

REZULTATI: BENKOVAČKA MALONOGOMETNA LIGA 5. KOLO 

Školska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Ante Zubčić i Marko Narančić. 

DRAGE- ULTIMATUM CB BUNARIĆ 5:1

VRANA- TOROVI 3:0

BANJEVCI-KORLAT 5:2

TINJ-TINJ II 7:0

FORTUNA-SV. NIKOLA KISTANJE 3:0

BUKOVIĆ GAJ- BAKARI VRANA 3:0

PAKOŠTANE - BULIĆ 3:2

NADIN-POPAY 5:4

Lista strijelaca 

1. Marijo Marković (Raštević) - 11 golova
2. Marin Klanac (Kruševo ) - 8 golova
3. Petar Jurica (Popay) i Kristian Šarić (Vrana) - 7 golova

Redosljed na ljestvici: 1. Drage 15, 2. Raštević 13, 3. Vrana 13, 4. Fortuna Drage 10, 5. Tinj 9, 6. Banjevci 8, 7. Benkovačko selo 8, 8. Kruševo 7, 9. Ultimatum cb Bunarić 7, 10. Bulić 6, 11. Buković gaj 6, 12. Sv. Nikola Kistanje 6, 13. Popay 5, 14. Pakoštane 4, 15. Sv.Martin Pridraga 4, 16. Korlat 4, 17. Nadin 3, 18. Torovi 2, 19. Bakari Vrana 1, 20. Tinj II 1.