Drage su teže od očekivanog pobijedile odličnu mladu momčad Banjevce i maksimalnim učinkom ponosno dalje drže liderski barjak. Banjevci su pritom pružili sjajan otpor moćnom protivniku i pokazali su da će biti tvrdi orah svakom protivniku. 

Vrana i Raštević uporno čekaju prvi poraz Draga da ih skinu s prijestolja. Raštević je morao zapeti iz petnih žila da bi slomio žestoki otpor Popaya. Popay je do zadnjih minuta prijetio poravnanjem rezultata, ali vrsni vratar Radaš sačuvao je mrežu i pobjedu Raštevića. Vrana je na krilima ubojitog tandema Čirjak - Knez visoko porazila sv. Nikolu iz Kistanja. Čirjak i Knez bili su nerješiva zagonetka za protivničku obranu i zajedno su postigli pet golova.

Kruševo je neočekivano lako vaterpolskim rezultatom pobijedilo robusne Torove 9:2, koji očito nisu imali svoju večer. Nadin polako ulazi u pravu formu i skinuli su skalp braniteljima naslova Pakoštanima i zasluženo im nanijele prvi poraz. Nadin je tijekom cijele utakmice postavio mudru taktiku s puno trke, tečnih akcija i to je bio ključ pobjede. 

Strijelci Benkovačkog sela konačno su proradili i napunili su punu mrežu fenjeraša Bakara. Ultimatum cb Bunarić dao je pravi "ultimatum" u benkovačkom derbiju protiv Buković gaja i pokazao tko je gazda u dvorištu pobijedivši ih 5:1. Igrač utakmice bio je sjajni Dragan Marković postigavši hattrick i kod ostala dva gola je asistirao. Mate Margarin vukao je sve konce u pobjedi Korlata protiv sv. Martina iz Pridrage. Bulić je rutinski pobijedio mladu i neiskusnu ekipu Tinj II. Derbi kola, sjajnu utakmicu s mnogo lijepih akcija i golova odigrali su Tinj i Fortuna Drage. Pravu malonogometnu dramu i slavlje Tinju priredio je Josip Čirjak, postigavši pobjedonosni zgoditak u zadnjim sekundama utakmice.

Lista strijelaca 

1. Marijo Marković (Raštević) i Marin Klanac (Kruševo) - 11 golova
2. Miro Čirjak (Vrana) - 9 golova

Redosljed na ljestvici: 1. Drage 18, 2. Raštević 16, 3. Vrana 16, 4. Tinj 12, 5. Benkovačko selo 11, 6. Kruševo 10, 7. Ultimatum cb Bunarić 10, 8. Fortuna Drage 10, 9. Bulić 9, 10. Banjevci 8, 11. Pakoštane 7, 12. Korlat 7, 13.Buković gaj 6, 14. Sv.Nikola Kistanje 6, 15. Nadin 6, 16. Popay 5, 17. Sv.Martin 4, 18. Torovi 2, 19. Tinj II 1, 20. Bakari Vrana 1.