Završio je četvrti regionalni HSTS turnir na kojem su paški stolnotenisači osvojili dvije brončane medalje.

Vita Orlić osvojila je treće mjesto i broncu u kategoriji klinceza. Sve mečeve je odigrala sa 3:2 ili 2:3 i da je bilo malo više sportske sreće (i malo više zdravlja) borila bi se za zlato. Strahovit napredak je evidentan, a izgubila je od svoje najjače protivnice sa 2:3 u produžetcima. Fabian Buljanović osvojio je treće mjesto i broncu u kategoriji klinci. Fabian je prošao skupinu, ali u polufinalu je naletio na boljeg i iskusnijeg igrača. To je još jedna medalja na polici i dosta bodova na tablici.

Patrik Kustić, iako je lavovski odigravao mečeve, ovog puta nije uspio. Ante Paro, malo po malo hvata sve konce stolnoteniske igre i sve je bolji.

Kod Ivana Cvitkovića najviše se je vidjelo da su djeca bila sedam dana bolesna pa nije bio na nivou od prošlog turnira. Iako je deklasirala jednu protivnicu, Antonija Paro-Vidolin nije uspjela proći skupinu.

Lucija Brkljača u svom dječjem, razigranom stilu, pružala je otpor, ali nedostajalo je napada... Filip Kustić sve bolji i bolji, bit će nešto novih bodova isto kao i Dominik Draganić u kategoriji NMK, koji je ispao u 1/4 finala.

Nedostajao je Ivan Buljanović, koji je do sada držao treće mjesto na tablici, no viroza ga je svladala...

- Čestitke najprije svim našim natjecateljima, koji nisu skoro deset dana zbog bolesti trenirali, a ipak su došli na turnir i uzeli nešto medalja, zahvaljujemo roditeljima koji uvijek sudjeluju kao pratnja i potpora svojoj djeci, a zahvaljujemo se i našim trenerima koji su konstantno uz naš podmladak, zadovoljni su iz STK Pag.