Na jučer održanoj sjednici udruge Zadarska ljetna liga tema je bila na koji način će se ove godine održati Ljetna liga. Nakon nje članovi udruge oglasili se se na Facebooku, a njihovu objavu i poziv na Zadarsku ljetnu ligu 2020. prenosimo u cijelosti:

Planirali format natjecanja od 16 ekipa. Prvi dio lige trebao se igrati na vanjskom terenu ŠC Višnjik (Banine), dok je završnica lige trebala biti na igralištu Mornarica. Sve utakmice su se trebale prenositi uživo kao i prethodne godine. Planirali smo i podignuti sav popratni sadržaj na višu razinu. Ali onda je Kinez pojeo šišmiša. Mi se sada, s obzirom na neizvjesnu situaciju u državi, pripremamo za tri najlogičnija scenarija, priopćili su na društvenim mrežama.

Ukratko, to su:

Scenarij broj 1. - Ukidanje svih mjera

Kaže Mladen Grdović: sve je isto ka i lani. Ne Mladene, biti će to i bolje nego lani.

Ako do početka Ljetne lige budu dozvoljena sva okupljanja, nastavljamo gdje smo stali. Držimo fige.

Scenarij broj 2. - Ograničen broj posjetitelja

U toj soluciji biti ćemo primorani regulirati broj posjetitelja i pridržavati se propisanih mjera. Sigurni smo da će i tako liga biti kvalitetna, a atmosfera dobra.

Scenarij broj 3. - Nema publike

Razmatramo ovu najnesretniju opciju u kojoj nam neće biti dozvoljeno organiziranje natjecanja pred publikom, u kojoj smo spremni organizirati prijenos uživo utakmica u vrhunskoj produkciji.

Kontaktirajte nas svi vi koji ste zainteresirani za eventualnu prijavu ekipa kako bismo vam poslali više informacija vezanih za mogući početak lige, kotizacije i formate natjecanja. Javite nam se na naš mail, [email protected] te u mailu navedite ime zainteresirane ekipe za prijavu te kontakt voditelja ekipe.