Hrvatski savez za sportski ribolov na moru objavio je sastav reprezentacija u udičarenju za 2021. godinu. Na 2. sjednici Izvršnog odbora održanoj 30. svibnja 2020. godine donesena je odluka da reprezentacije imenovane za 2020. godinu ostaju u istom sastavu za 2021. godinu, a u slučaju izostanka nekog reprezentativca, reprezentacija će se popuniti sa najbolje plasiranim sa ovogodišnjeg državnog prvenstva (2020. godina) koji već nije u sastavu reprezentacije.

Sa zadarskog područja za U 16 reprezentaciju odabrani su Ivan Pribilović i Stipan Barišić iz ŠRU „Podlanica" Biograd. Oni su ujedno jedini reprezentativci iz ovog kruga koji nisu članovi ŠRD Zubatac. Članovi reprezentacije U 21 u obje konkurencije - obala i brod su Luka Gredičak i Antonio Franić, dok je Martin Ćurko član sastava s broda.

Seniorski reprezentativci iz brodice su Marko Sikirić, i David Bajlo iz Zubatca, s obale Nino Jukić i Dubravko Pejdo te Ivan Galzina u obje kategorije. Od šest seniorki četiri su iz Zadra - Tea Radil, Ardena Bajlo, Ela Galzina i Estera Bajlo. U Masters +55 reprezentaciji mjesto je izborio Mladen Bajlo.