U subotu je u Splitu održano I. kolo Dalmatinske lige na kojem je nastupilo i 16 članova AŠK Zadar. U prvoj disciplini dana, 200 metara prepone za ml. kadetkinje prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Kate Nižić s rezultatom od 31.35 sec što je njen novi osobni rekord. Treće mjesto i brončanu medalju u istoj disciplini osvojila je Iva Grbić s rezultatom od 33.05 sec. Četvrta je bila Jeanine Coldeboeuf s rezultatom od 38.76 sec a peto mjesto osvojila je Leona Meter s rezultatom od 40.17 sec što je njen osobni rekord.

U istoj disciplini ali za mlađe kadete prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Emilio Pucar s rezultatom od 28.86 sec.

Limač Rok Milanja (2010.) nastupio je u disciplini 200 metara za mlađe kadete , te osvojio treće mjesto i brončanu medalju s odličnim rezultatom od 29.27 sec.
Štafeta 60m mix u sastavu: K.Nižić , R.Milanja , I.Grbić , E.Pucar osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju s rezultatom od 35.22 sec.

U disciplini skok u dalj za mlađe kadete Emilio Pucar osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju s rezultatom od 5.48 metara što je njegov novi osobni rekord. U istoj disciplini ali za mlađe kadetkinje, treće mjesto i srebrnu medalju osvojila je Kate Nižić s rezultatom od 5.06 metara što je njen novi osobni rekord. U disciplini skoka u dalj za kadetkinje , Enea Nikpalj osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju s rezultatom od 4.90 m, što je njen novi osobni rekord. Šesto mjesto osvojila je Karla Kožul s rezultatom od 4.48 m što je njen novi osobni rekord, dok je Veronika Aunedi osvojila osmo mjesto s rezultatom od 4.32 m što je njen osobni rekord. U disciplini troskoka za juniorke Paola Sorić osvojila je četvrto mjesto s rezultatom od 10.84 m.

U disciplini skok u vis za kadetkinje prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Ana Smokrović s rezultatom od 158 cm. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je Iva Grbić s rezultatom od 155 cm , dok je treće mjesto i brončanu medalju osvojila Andrijana Čoso s rezultatom od 150cm. Četvrta je bila Veronika Aunedi koja je preskočila 140 cm što je njen novi osobni rekord. Sara Šandrić, Zadranka koja nastupa u dresu Dinama, osvojila je prvo mjesto u konkurenciji juniorki s rezultatom od 168 cm. Antonio Šandrić u disciplini skoka u vis za kadete osvojio je prvo mjesto s rezultatom od 161cm.

U disciplini bacanja kladiva za mlađe juniorke, Mare Nekić osvojila je drugo mjesto s rezultatom od 30.15 m što je njen novi osobni rekord. Anita Odžaković u disciplini bacanja diska za mlađe juniorke osvojila je prvo mjesto s rezultatom od 33.69 m , a u bacanju koplja Anita je osvojila drugo mjesto s rezultatom od 35.41 m.

Na kraju dolazimo do najvrjednijeg rezultata - u disciplini bacanje koplja za mlađe juniorke (500gr) prvo mjesto osvojila je Veronika Šokota s hicem od 51.70m, što je njen novi osobni rekord te trenutno 5. rezultat na svjetskim tablicama za mlađe juniorke. Veronika je ovim hicem ispunila normu za Europsko prvenstvo za ml. juniorke 2021. koja iznosi 49 metara.

- Nažalost po Veroniku i ostale talentirane bacače AŠK Zadar i ostalih atletskih klubova, oni uskoro neće imati gdje trenirati i razvijati svoje potencijale, jer je netko donio odluku da se raskopa jedino bacalište u gradu Zadru na Višnjiku i da se postavi umjetna trava. Veronikin rezultat je dokaz da se u AŠK Zadar kvalitetno radi, da postoji kontinuitet odličnih rezultata u svim bacačkim disciplinama i sigurno bi rezultati bili još bolji da se uvjeti rada konstantno ne ograničavaju, poručili su iz AŠK Zadar.