U tijeku su upisi u program univerzalne sportske škole "Dite zadarsko". Sportska škola za djecu u vrtićima, od 4 do 6 godina i za djecu od 1. do 4. razreda te sve aktivnosti vezane za njegovu realizaciju programa, u funkciji su cjelokupnog razvoja djeteta. Program univerzalne sportske škole "Dite zadarsko" usmjeren je na poticanje optimalnog razvoja motoričkih potencijala djece. Ipak, potrebno je istaknuti kako upravo univerzalna sportska škola predstavlja temelj za stvaranje budućih vrhunskih sportaša. Motorički sadržaji izabrani su u skladu s mogućnostima djece određene dobi.

Nakon svakog mjeseca organiziraju se i natjecanja na kojim svi polaznici dobivaju diplome univerzalne sportske škole, a na kraju školske godine organiziraju se i sportske igre na kojima djeca pokazuju sve što su naučila tijekom godine. Najbolji i najspretniji osvajaju medalje i druge nagrade. Univerzalna sportska škola bit će organizirana u večernjim terminima koji će
se prilagoditi polaznicima.

Termin treninga su: utorak i četvrtak od 18 i 30 sati za djecu od 4 i 5 god; ponedjeljak-srijeda ipetak od 18 i 30 sati za djecu od 6 do 8 god i ponedjeljak-srijeda i petak od 19 i 30 sati za djecu od 9 do 12 godina. Crossfit za djecu od 7 do 14 godina održavat će se utorkom i četvrtkom od 20 i 30 sati te subotom od 18 sati.