Košarkaški klub Zadar danas se ispričao pretplatnicima zbog većeg broja osoba koje su nazočile utakmici protiv Mege Soccerbet u nedjelju nego je to propisano. Zbog tih propisa na utakmice ne mogu pretpatnici koji su platili ulaznice, ali su uspjeli neki "odabranici" organizatora, po njihovoj procjeni "četiri do pet osoba". Priopćenje objavljujemo bez intervencija.

"Zbog nekoliko upita koje smo zaprimili nakon utakmice protiv Mega Soccerbeta, dužni smo obavijestiti javnost i sve naše vjerne navijače. Kao što je svima dobro poznato, Stožer civilne zaštite je u 10. mjesecu zabranio prisustvo gledatelja na sportskim utakmicama. Na svim utakmicama Zadra možete vidjeti 15 akreditiranih predstavnika medija, prepozicije dopuštaju da gostujuća ekipa ima pravo na 12 ljudi koji su u pratnji kluba, također domaći klub ima pravo na 12 osoba, koje su u funkciji organizacije utakmice.

Na utakmici u nedjelju došlo je do situacije gdje je 4 do 5 osoba bilo prisutno na utakmici, a koji nisu trebali biti na tribini. Ovim putem želimo se ispričati svim pretplatnicima zbog ovog propusta, poduzet ćemo sve mjera da se ovakav propust više ne ponovi. Mi se nadamo da će ova pandemija prestati što prije, pa da se svi možemo ponovno družiti u Krešinom domu i uživati u tome što veže svakog Zadranina, a to je košarka."