Ivan Perinčić, koji na klupi Zadra mijenja Veljka Mršića, nije skrivao oduševljenje igrom svojih košarkaša u 16. kolu ABA lige u Novom Mestu, gdje su sinoć pobijedili momčad Krke rezultatom 63:81.

- Čestitke igračima, vrhunska partija. Prvo poluvrijeme bilo je jedno od najboljih ove sezone, sve smo ispoštovali što smo se dogovorili prije utakmice. Sjajni su bili, pristup je stvarno bio vrhunski. Kad ovako igramo kao ekipa možemo sve pobijediti. Ovakav pristup mora biti na svakoj utakmici, od prvog do zadnjega igrači su dali 100% od sebe. Znali smo da će biti teška utakmica, znali smo, nakon odličnog prvog poluvremena, da će Vladimir Anzulović pokušati vratiti Krku u utakmicu s nekim pressingom, dobro smo reagirali na to. Na kraju je bilo samo pitanje s koliko razlike će utakmica završiti. Čestitke igračima, ovo je njihova velika pobjeda, istaknuo je Perinčić.

Igrač Zadra Domagoj Vuković poručio je kako je to bila timska pobjeda.

- Mislim da je ovo bila jedna savršena izvedba, ne računam zadnje dvije minute gdje smo već zaključili pobjedu. Bilo je stvarno užitak igrati i sudjelovati s ovom ekipom na ovoj utakmici.