U organizaciji MNK Gauni Biograd, u subotu, 5. lipnja održat će se 10. memorijalni malonogometni turnir Antonio - Toni Jajčanin, pod pokroviteljstvom Športske Zajednice Grada Biograda na otvorenom igralištu Osnovne škole Biograd.

Turnir se tradicionalno održava u spomen na svog prijatelja, igrača Gauna i Primorca, koji je tragično stradao u prometnoj nesreći, a čiji su organi spasili sedam života.

Na turniru će nastupiti pioniri 2006. godište i juniori 2003. godište. Turnir počinje u 13 sat,i a veliko finale u 19 sati. U kategoriji pionira 2006. godište nastupaju ekipe: Gauni, Primošten, Crnica i Vrgorac. U kategoriji juniora 2002. godište nastupaju ekipe: Gauni, Pakoštane, Vrgorac i Heroji Vodice.

Nakon proglašenja pobjednika i uručenja nagrada, odigrat će se revijalna utakmica između seniorskih i veteranskih ekipa MNK Gauna i MNK Torova. MNK Torovi su iskazali svoju veliku pomoć svojim prijateljima Gaunima u organizaciji ovog memorijalnog turnira.

- Velika nam je čast i ponos što je ovaj turnir postao tradicionalan ,zasluženo je dobio takav značaj i ugled, jer cijeli Biograd i okolica dođu uveličati ovaj veliki športski događaj. Nakon finala i uručenja nagrada pozivamo sve gledatelje utakmica da dođu na bogati domjenak koji će se održati na igralištu iznad dvorane, kazao je Mile Uroda predsjednik MNK Gauna.

Ovaj memorijalni turnir bit će lijepi uvod u tradicionalni malonogometni turnir Biograd 2021., kojeg organiziraju MNK Torovi.