Posebna ponuda AH Servisa: 25% popusta na gumu Barum
- dobra kvaliteta po iznimno povoljnoj cijeni

Ususret sezoni mijenjanja guma te prilagodbi zimskim uvjetima, AH Servis nudi posebne akcijske cijene guma Barum uz 25% popusta za gotovinu za sve modele.

Gume Barum dio su Continental grupacije proizvedene u najmodernijim pogonima u svijetu gdje se proizvode i gume Continental.

Zimska Barum Polaris 3 guma ne zna za kompromis kada se radi o sigurnosti i ona će vas sigurno voziti kroz zimu! Njezin inovativni gazni sloj drži vozila čvrsto na njihovoj stazi čak i na klizavim površinama. Optimizirana komponenta namijenjena zimskim uvjetima skraćuje put kočenja, povećava kilometražu i smanjuje otpor kotrljanja, što znači da i upravljanje i troškove održavanja u svakom trenutku držite pod kontrolom.
Na ovogodišnjem testu guma njemačkog izdanja časopisa Autobild, zimski model guma Polaris 3 zauzele su izvrsnu sedmu poziciju od 50 testiranih modela dimenzija 195 65 R15 ostavivši iza sebe kvalitetne zimske modele guma kao što su Sava Eskimo HP. Barum Polaris 3 su preporučene i od strane ADAC testa gdje su također zauzele izvrsno 7 mjesto od ukupno 17 testiranih modela u dimenziji 185 60 R15.

Barum gume dobar su odabir ove zime za sve kupce koji traže kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Ususret nadolazećoj zimskoj sezoni kada treba opremiti vozilo za zimske uvjete te se dodatno posvetiti sigurnosti na cestama, iskoristite atraktivni popust na sve modele Barum guma od 25% za gotovinu te kupite gume već od 255 kuna po komadu samo u AH Servisima.

Uštedite vrijeme i unaprijed rezervirajte termin putem online obrasca na www.ahservis.hr te izbjegnite nepotrebna čekanja. Ukoliko želite rezervirati termin, ispunite obrazac i dobit ćete potvrdu termina ili ponudu zamjenskog termina u vrlo kratkom roku.

Pregledajte dostupne modele zimskih guma u katalogu guma s akcijskim cijenama na www.ahservis.hr i www.autohrvatska.hr. ;

Opremite svoje vozilo kvalitetnim Barum gumama u ovoj promotivnoj akciji koja će započeti 11. studenog 2013. u svim AH Servisima diljem Hrvatske.