AH Servisi, i to njih 40 diljem Hrvatske, ove godine posebno će proslaviti Dan žena te tom prigodom darivati sve žene vozačice, korisnice AH Servis usluga! 


Naime, u periodu od 1. do 8. ožujka 2014. svaka žena koja doveze svoje vozilo na uslugu iz promotivne akcije dobit će pilates loptu, kao i mogućnost za sudjelovanje u AH Servis kvizu znanja u kojem se može osvojiti vrijedna nagrada: trodnevni aranžman za 2 osobe u Termama Tuhelj.


Dakle, u spomenutom periodu, svaka dama može dovesti svoje vozilo u jedan od četrdeset AH Servisa u Hrvatskoj i za korištenje jedne od navedenih usluga, kao poklon dobiva veliku pilates loptu! Usluge za koje vrijedi ova akcija su kupnja i zamjena Textar kočnica zajedno sa kupnjom i zamjenom Bosch brisača te redovni servis vozila koji uključuje Wix filtere i Castrol ulje zajedno sa zamjenom brisača Bosch . Ova super ponuda koja će obradovati svaku vozačicu vrijedi u navedenom periodu ili do isteka zaliha.

Osim toga, kako bi njihov dan zaista bio poseban, svaka dama koja iskoristi ovu akciju ima mogućnost sudjelovanja i u AH Servis kvizu znanja na koji se može od 8.-14. ožujka prijaviti na www.ahservis.hr/kvizznanja.

Najbrža dama koja odgovori točno na najviše pitanja osvaja trodnevni paket za 2 osobe u kojem mogu više saznati o pozitivnim učincima termalnog blata, uživati u saunanju u najvećem Svijetu sauna i osjećati se kao kraljica na posebnoj dvorskoj večeri u a la carte restoranu Dvorac Mihanović. Više o aranžmanu pročitajte na http://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjestaj/hotel-well/posebne-ponude/dozivi-terme-tuhelj-7124 ;


Drage dame, AH Servis cijeni vozačice zato proslavimo zajedno vaš tjedan. Servisirajte svoje vozilo i ostanite fit!


Za više informacija posjetite: http://autohrvatska.hr/ i www.ahservis.hr