ZADAR - Sve ribolovce Zadra i Zadarske županije koji su sudjelovali u akciji Najulov 2014. očekuju darovi i nagrade.

Ukupnom pobjedniku s najvećim brojem plasmanskih bodova, uz titulu grand Prix pripast će i izvanbrodski motor marke Yamaha, vrijedan 10.421,00 kuna, dar Plodova zemlje i mora Zadarskog lista.

Posebne nagrade i priznanja idu u ruke pobjednika u kategoriji Najpothvat te šestorici ribolovaca za najveće ulovljene primjerke zubaca, lubina, podlanice, lice, lignje i arbuna.
Zanimljivo je da su natjecatelji, njih 53 ove godine ostvarili ukupan ulov težak 479,384 kilograma od čega je 439,378 kilograma bila riba, 37,506 kilograma su bili glavonošci, dok je preostalih 2,5 kilograma težio i jedan rak.

A koji će od tih ulova donijeti nagrade sretnim i spretnim ribarima iz prve će ruke saznati svi koji dođu u Uskokov restoran na svečano proglašenje pobjednika Najulova 2014.
Osim pehara i plaketa najuspješnijima bit će uručeni i prigodni darovi Tvornice mreža i ambalaže d.o.o. Biograd. Sve sudionike očekuju prigodni darovi Zadarskog lista.

Uz feštu od bakalara, piće i iće koje za ovu prigodu priprema osoblje cateringa Turisthotela, u zabavnom dijelu programa uzvanici i gosti će uživati i u pjesmi Zorana Jelenkovića.