Dva i pol mjeseca nakon zatvaranja trgovine zbog šteta od poplave, SPAR je jutros ponovno otvorio svoj supermarket unutar Supernova centra. Malu svečanost uveličale su finalistice showa 3, 2, 1 kuhaj Silvijana Dražović i Marica Krstić, koje su i prerezale vrpcu, zajedno s voditeljicom trgovine Ružicom Žilić, direktorom prodaje SPAR Hrvatska Ladislavom Markovićem i regionalnim voditeljem Josipom Jurićem.

- Svi u showu komentiraju kako su namirnice ove godine, kada ih osigurava SPAR, najbolje do sada. Sretni smo što ćemo moći opet kupovati u našoj omiljenoj trgovini, ali i sudjelovati u blagdanskoj humanitarnoj akciji u prosincu u kojoj će SPAR sponzorirati namirnice. Kuhat ćemo za štićenike doma sv. Frane i Doma umirovljenika na Sfingi, otkrila je Silvijana.

Obnovljeni supermarket koji se prostire na 1900 četvornih metara prodajnog prostora ponovno kupcima nudi vrhunske proizvode, a mogu birati među 14.000 artikala, dok će im na usluzi biti 68 djelatnika. Za kupce su ovog vikenda samo za ovu trgovinu pripremljene različite akcije s popustima, darovi i Vrata sreće, koja će nagrađivati najsretnije kupce koji kolicima prođu kroz njih.

- Mi smo 2005. krenuli iz Zadra pa smo i danas naročito vezani za ovaj grad. Sada imamo četiri trgovine, sve rade uspješno što zahvaljujemo kvalitetnim djelatnicima i vjernim kupcima, rekla nam je Nives Fett, voditeljica odnosa s javnošću.

Radno vrijeme novootvorenog SPAR supermarketa u Supernova centru je od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 21 sati.