Nakon što je objavljeno kako će se predsjednički izbori održati 22. prosinca, Državno izborno povjerenstvo imenovalo je članove Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zadra.

Predsjednik je sudac Boris Babić, njegova zamjenica županijska sutkinja Jadranka Nižić - Peroš, a članovi suci Hrvoje Visković, Marin Grbić, dok su zamjenici suci Marina Tanta i Tomislav Jurlina. Svi oni za dva kruga izbora imaju pravo na novčanu naknadu od 5 500 kuna.
Za razliku od drugih izbora, za Predsjedničke postoji samo jedno izborno povjerenstvo koje organizira i provodi izbore za cijelu županiju, pojasnila je zamjenica predsjednika Gradskog izbornog povjernstva. Ono već radi punom parom, doznajamo od sutkinje Nižić Peroš.

Sjedište Gradskog izbornog povjerenstva Zadra nalazi se kao uvijek u zgradi Trgovačkog i Općinskog suda u Zadru, na adresi Ulice dr. Franje Tuđmana 35.

Telefonski broj povjerenstva je 292-292, 292-152, fax. 292-220, a radno vrijeme od 8 do 15 sati, osim na sam dan izbora kada se radi do kasno u noć.