Početak nove 2020. godine obilježila je tužna vijest. U splitskoj bolnici preminuo je poznati voditelj, glazbenik i zabavljač Damir Mihanović - Ćubi, doznaje Dalmacija danas iz krugova bliskih obitelji.

Podsjetimo, u prosincu je mnoge potresla i rastužila vijest o Ćubijevoj bolesti. Omiljenom splitskom zabavljaču dijagnosticirana je zloćudna bolest i to nakon što mu je pozlilo na snimanju u Zagrebu. U početku se liječio u KB Sestara Milosrdnica u Zagrebu, a o svom stanju medije je obavještavao putem svog Facebooka. Uslijedile su brojne potpore Ćubijevih prijatelja i poznanika koji su pokrenuli i akciju skupljanja novaca za Splićanina koji je posljednje dane života proveo u svom gradu.

Ostat će zapamćen po svom jedinstvenom smislu za humor, likovima iz serijala "Nad lipom 35" i "Jel me netko tražio", te autorskim predstavama. Zadrani ga pamte i kao bubnjara najdugovječnije zadarske grupe Forum.

Ćubi je ostavio dubok trag u Zadru gdje je imao jako puno prijatelja. Lani je vodio Išku kraljicu, a prije puno godina snimio je za Radio 057 kultne jinglove koje nitko nikada nije i neće nadmašiti. Jer Ćubi je bio originalan i nezaboravan. U eteru Radija 057 kao i u našem sjećanju takav će ostati. Adio legendo dalmatinskog humora i duha.