Na posljednji natječaj Doma zdravlja Zadarske županije za zapošljavanje pedijatra javio se dr. Damir Letinić koji je u mirovini.

On će biti zaposlenik Doma zdravlja na ugovor o djelu, ali da bi radio treba upisati najmanje 230 djece. To je limit na osnovu kojeg će HZZO s Domom zdravlja ugovoriti plaćanje padijatrijskog tima. Nakon što je krajem prošle godine dr. Stanka Trošelj Kujundžić s HZZO-om raskinula ugovor te vratila Županiji koncesiju, ona je u Dom zdravlja prenijela sto kartona. Od toga su roditelji 50-ak djece upisali kod dr. Letinića. Taj upis moguć je još ovu srijedu, pa ravnateljica Doma zdravlja, dr. Renata Bek, poziva roditelje predškolske djece na upis.

Pri Domu zdravlja zaposlene su dvije pedijatrice, dok ih je u koncesiji šest. Od toga su tri u prostoru Doma zdravlja, a tri u vlastitim ambulantama. Jedna od njih je bila i dr. Kujundžić koja, kako neslužbeno doznajemo, nastavlja raditi privatno u ambulanti obiteljske medicine dr. Dražena Grgurovića.

S pedijatrima je kronični deficit zbog čega je svojedobno Grad Zadar platio jednu specijalizaciju. Dvije specijalizacije su odrađene za vrijeme mandata ravnateljice Doma zdravlja dr. Bek koja je na to ponosna. To su još uvijek dvije pedijatrice zaposlene u Domu zdravlja.