Udruga navijača Tornado Zadar poziva sve Zadranke i Zadrane, članove Tornada i prijatelje KK Zadar, da im se pridruže od danas do subote u Tornado Fan zoni koja je postavljena u sklopu ŠC Višnjik nasuprot B ulaza u dvoranu. U Fan zoni će se posluživati piće i hrana za sve navijače i prijatelje KK Zadar, također će se moći i kupiti majice po cijeni od 80 kuna koje su posebno napravljene za ovogodišnji kup, a sav prihod od prodaje majica ide za liječenje teško bolesne Marijete Kaštele, kojoj je dijagnosticirana akutna limfocitna leukemija, te se nalazi na liječenju u Zagrebu.

Dvogodišnjoj djevojčici iz Novigrada opaka bolest je dijagnosticirana u dobi od godinu i osam mjeseci. U KBC-u Zagreb već drugi mjesec prolazi kroz kemoterapije, a liječenje će potrajati najmanje osam mjeseci.

- Zadranke i Zadrani neka ovaj tjedan bude onaj kojeg ćemo s ponosom pamtiti za sva vrimena i svi skupa pokažimo cilom svitu što su Zadar, Zadrani i Tornado kad su jedno. Vrime je da nakon 13 godina najdraži trofej vratimo doma i da napravimo atmosferu o kojoj će se još godinama pričati i koja će "lediti krv u žilama" našim protivnicima, poziva Tornado,

U 17 sati počinje okupljanje u Fan zoni prije utakmice sa Sonik Puntamikom, u 20.15 ulazi se u obližnju dvoranu (utakmica počinje u 20.30), a nakon utakmice od 22.30 u Fan zoni priredit će After party.