Nakon više od tri godine radova nazire se kraj gradnje poslovno-stambenog kompleksa "Moj Centar" na lokaciji bivše Tvornice kruha. 

Riječ je o projektu koji je nakon velike poplave u rujnu 2017. godine morao početi iz novih temelja na koje nije sjela vodom podignuta konstrukcija. Investitori su sada suočeni s problemom tko će dovršiti stambeni kompleks.

- Borimo se koliko god možemo s problemom nedostatka radne snage koji je prisutan na tržištu građevine, ali i na svim ostalim tržištima. Useljenje u zgrade planiramo krajem travnja. Ostale su još finese, uvijek ima puno tih finih stvari koje treba doraditi, rekao nam je Željko Predovan, jedan od investitora okupljenih u tvrtki Centar.

Predovan je i glavni projektant tog kompleksa koji će na površini od 6738 m2 u četiri bloka na sedam katova imati 145 stambenih jedinica i veći broj poslovnih prostora u prizemlju. Upravo bi tamo trebalo biti novo sjedište zadarskih podružnica zavoda za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, no sklapanje takvog ugovora za investitore je trenutno poslovna tajna. Prema podacima sa službene stranice "Moj Centar", svi poslovni prostori u prizemlju su prodani ili rezervirani, a slobodno je ostalo tek nekoliko stanova.