Grad Zadar odabrao je Diklo gradnju za izvođenje pripremnih radova na postavljanju umjetnog travnjaka pomoćnog terena na Stanovima. Stari travnjak na terenu kojega koristi NK Arbanasi postavljen je prije 14 godina te je dotrajao, pa je Grad Zadar pokrenuo postupak njegove zamjene. Budući da će veći dio troška oko samog travnjaka snositi Hrvatski nogometni savez, postupak nabave nije poništen u okviru protukriznih mjera koje je gradonačelnik Branko Dukić donio.

Na natječaj je pristiglo pet valjanih ponuda, od kojih su četiri bile manje od procijenjene vrijednosti (220.000 kn + PDV). Diklo gradnja obvezala se teren pripremiti za 178.540 kuna, Tim iz Nadina za 193.780, a u okviru zadanih gabarita bili su i Cestogradnja iz Zelengrada te Maxmar Grupa. Jedini koji je iskočio s nerealnom ponudom je Stipčević d.o.o., koji bi posao obavio za 326.128 kuna plus PDV.

Diklo gradnja morat će za navedeni iznos ukloniti postojeći umjetni travnjak, podijeliti ga na segmente pogodne za transport, te zbrinuti na odlagalištu otpada. Nakon zbrinjavanja izvođač radova morat će izraditi i podlogu za novi umjetni travnjak, koji nije uključen u cijenu. Tijekom radova trebat će privremeno ukloniti postojeće golove, odložiti ih kod klupskih prostorija, te po završetku radova vratiti ih na koju propisuju pravila nogometne igre, odnosno HNS i UEFA.