Jake snage Cesta Zadarske županije danas su po narudžbi Komunalnog odjela izašle na saniranje  17 rupa i raspuklina asfalta na ulici oko Poluotoka.

Je li se to moglo napraviti ranije kada je bilo manje prometa, kada se parkiranje nije plaćalo, nego kada je započeo radni tjedan s kišom. Radovi su se odvijali usporedo s prometom u kojem je povremeno dolazilo do zastoja. Vozači su morali čekati da pauk podigne vozila koja su bila parkirana iza trake postavljene na dijelovima parkirlišta od Obale i lučica. Možda griješimo, ali nigdje nismo vidjeli obavijest i najavu radova, da se tu auti ne bi parkirali.

Nije bilo lako organizirati posao kojeg je trebalo napraviti u poslijepodnevnim satima ili preko vikenda kad nema promet. Strojevi i vozila gradskog koncesionara u toj uskoj ulici bila su parkirana na nogostupu ili na mjesta odakle je pauk dizao vozila. Prvo su morali ostrugati, a zatim asfaltirati dijelove kolnika koji se kako smo već rekli svake godine krpa umjesto da se stavi novi asfalt.