NOVO Dežurni županijski državni odvjetnik je, u suradnji sa službenicima Postaje prometne policije PU zadarske, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 9 sati na Županijskoj cesti 6007, 12. kilometru ceste Zadar-Ražanac.

- Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.) osobnog vozila marke Hyundai Accent upravljao tim vozilom iz Ražanca prema Zadru i zbog, za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika. Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač osobnog vozila i supruga vozača (1947.) kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar, priopćio je DORH. Iz bolnice su kasnije obavijestili službe kako je riječ o teškim tjelesnim ozljedama.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

RANIJE U prometnoj nesreći jutros oko 09.06 sati na ŽC 6007, na predjelu Mazija, smrtno su stradali 78-godišnjak i 73-godišnjakinja. Naložena je obdukcija, potvrdio nam je županijski državni odvjetnik Emilijo Kalabrić koji će dodatne rezultate očevida ubrzo priopćiti javnosti.

Kako doznajemo, riječ je o bračnom paru s paškog područja. S njima se u automobilu nalazila 77-godišnjakinja koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezana u Opću bolnicu Zadar.

RANIJE Dok traje očevid Županijskog državnog odvjetništva i policije, onemogućen je pristup mjestu događaja prometne nesreće u kojoj su jutros poginule dvije osobe.

Kako doznajemo, automobil zadarskih registracija zabio se u stablo. Policija na rotoru preusmjerava promet zaobilaznim pravcima.

RANIJE Jutros oko 09.06 sati na ŽC 6007, na predjelu Mazija, dogodila se teška prometna nesreća, javljaju iz PU zadarske putem izvanrednog priopćenja za medije. Na mjestu događaja su sve nadležne službe.

Prema prvim informacijama s terena, u nesreći je sudjelovalo osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka, a potvrđena je smrt dviju osoba.

Promet navedenom dionicom prometnice Zadar-Ražanac je obustavljen i odvija se zaobilazno.