NOVO

Zadarska policija dovršila je očevid prometne nesreće koja se danas oko 11 sati dogodila na križanju Puta Dikla i Ulice Augusta Šenoe.

Iako se u prvi trenutak činilo da je do sudara došlo jer se jedan od vozača kretao u suprotnom smjeru jednosmjernom ulicom, policija je utvrdila kako je 82-godišnji vozač Forda zagrebačkih registarskih oznaka izašao iz sporedne Ulice Augusta Šenoe na Put Dikla, ne zaustavljajući se na znak STOP. Putem Dikla u tom je trenutku naišla 63-godišnja vozačica SMART-a koja je udarila u njega, nakon čega je Ford odbačen u Mercedes zadarskih registracija (upravljala 54-godišnja Zadranka).

Vozači su upućeni na liječnički pregled radi utvrđivanja zdravstvenog stanja, nakon čega će se, ovisno o težini mogućih ozljeda, protiv 82-godišnjaka podnijeti prekršajna ili kaznena prijava.

RANIJE

U prometnoj nesreći koja se danas iza 11 sati dogodila kod križanja Puta Dikla i Ulice Augusta Šenoe oštećena su tri automobila a dvije su osobe upućene na liječnički pregled.

Kako smo neslužbeno doznali od očevidaca nesreće, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka ušao je u krivom smjeru u Put Dikla, koji je jednosmjeran. Druga dva automobila koja su vozila prema propisima nisu se uspjela zaustaviti te je došlo do sudara.

Budući da je iz jednog automobila prosukljao dim na teren su izašli vatrogasci. Iz PU zadarske za sada ne navode detalje o nesreći, budući da je očevid još uvijek u tijeku.