Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je kako se u protekla 24 sata na području države registriralo ukupno 19 novooboljelih od koronavirusa.

U Splitsko-dalmatinskoj zabilježeno je 7 slučajeva, u Gradu Zagrebu 6, u Osječko-baranjskoj županiji dvoje oboljelih, a po jedna novozaražena osoba evidentirana je i u Primorsko-goranskoj, Zagrebačkoj, Brodsko-posavskoj i Šibensko-kninskoj županiji.

U posljednja 24 sata zabilježeno je 19 novih slučajeva pa je do sada ukupno zabilježeno 2.299 pozitivnih osoba na virus Covid-19. Dosad su se oporavile 2.142 osobe. Preminulo je stotinu i sedam osoba. Još je 50 osoba na liječenju.

Trenutno je potvrđeno ukupno 2.299 osoba zaraženih koronavirusom i u posljednja 24 sata zabilježeno je 19 novih slučajeva. Jedna novooboljela osoba je iz Primorsko-goranske županije, jedna iz Zagrebačke županije, šest je novooboljelih osoba iz Grada Zagreba, sedam novooboljelih osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, jedna je novoboljela osoba iz Brodsko-posavske županije i jedna je novooboljela osoba iz Šibensko-kninske županije.

2.142 osobe su se oporavile. Nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječi 8 osoba. Preminulo je stotinu i sedam osoba. Do sada je testirano 72.202 osoba, od toga 388 u posljednja 24 sata, navodi se u priopćenju.