U 82. godini života preminuo je Ante Toni Grbelja, neumorni drvodjelac koji je svojim porukama ispisanim na drvu izlazio na brojne javne površine. Grbelja je bio jedan od onih koji nije priznavao moderne materijale, te je sva aluminijska sjedala i pleksiglase na autobusnim čekaonicama, koje su mu bile omiljeni izlog, ukrašavao porukama o zaštiti prostate kod muškaraca i ženskog zdravlja, o tome kako nema zdravlja bez toplog drveta... Rupe koje bi mjesecima stajale u pločniku ispunjavao je betonom, također s utisnutim porukama...

Poznat kao osobenjak, živio je u kući na Puntamici, također prepoznatljivoj po daskama s natpisima. Na jednoj od posljednjih postavljenih dasaka, kada je obolio i počeo se teško kretati, napisao je kako prodaje kuću jer ga vuče nostalgija u rodni Prvić.

«Tri-četiri tisuće suvenira sam donio u vodički JVP da se podijele gostima. O, kad bi se svaki suvenir mogao prodati za nekoliko kuna, koliko bi to novaca bilo! Želja mi je da se osnuje fond za naše vatrogasce, tim bi im se novcem mogla osigurati vrhunska oprema, a možda kupiti i kanaderi», rekao je jednom prilikom novinarima.