Iz Grada Zadra jutros su izvijestili kako se gradonačelnik Branko Dukić vratio na posao, nakon vremena provedenog u samoizolaciji.

- Gradonačelnik je od 22. lipnja bio u samoizolaciji zbog kontakta koji je ostvario s hrvatskim tenisačima 16.lipnja na otvaranju teniskog centra Višnjik te je u međuvremenu svoj posao, po uputama epidemiologa, obavljao od kuće. Nakon obavljenog pregleda i negativnog testa epidemiolozi su gradonačelniku Dukiću od danas (srijeda 1.srpnja.2020.) ukinuli mjeru samoizolacije te se on vratio na posao svojim redovnim aktivnostima, izvijestili su iz Grada Zadra.

- Moram priznati da sam jedva dočekao obavijest epidemiologa da se mogu vratiti na posao i nastaviti s redovnim aktivnostima. Dobro je opet biti ovdje, komentirao je Dukić.

Na posao se vratio i župan Božidar Longin. I on je proveo 14 dana u samoizolaciji, a s obzirom da je test bio negativan, a nije razvio simptome bolesti, može se vratiti svojim redovnim aktivnostima.

- Dragi moji, evo me opet na radnom mjestu. Nakon obavljenog pregleda i negativnog testa na COVID 19 epidemiolozi su mi ukinuli mjeru samoizolacije. Hvala svima na podršci, poručio je Longin.