Jučer je održana konferencija za novinare RESTAR SDP-ovih kandidata dr. Renate Sabljar - Dračevac, Katarine Pleša Jakovljević, Radoslava Gregova i Slobodana Mileusnića.

Oni su pozvali građane da izađu na izbore u što većem broju, a da pritom paze na svoje zdravlje i poštuju sve epidemiološke mjere, te su poručili kako su hitno  potrebne korjenite promjene.

Potreban je RESTART u svim segmentima, priopćila je drugoplaisrana Sabljar Dračevac.

Moramo pokrenuti gospodarstvo, spriječiti daljnja otpuštanja radnika, ali i omogućiti rast plaća i mirovina. Moramo očuvati demokratski poredak, ojačati institucije i stati na branik temeljnih ljudskih prava i sloboda, ali i poticati jednake mogućnost za sve naše građane. Svjesni da nismo svi jednaki, ali da svi moraju imati jednake ili barem približno jednake mogućnosti za uspjeh.

Cilj nam je učiniti vidljivijim probleme ljudi iz malih mjesta, od prometne izoliranosti, preko nedostatka kadrova, do raznih koruptivnih djelatnosti u koje su te male sredine uključene. Stanovnici to sve osjećaju na svojim leđima i najčešće kao rješenje izabiru iseljavanje u druge zemlje. Restart koalicija im nudi mogućnost da se ta situacija promjeni.

Nepravda se duboko uvukla u sve pore našeg društva. Nas cilj je pravedna, poštena, odgovorna, progresivna, solidarna i tolerantna zemlja bez korupcije i diskriminacije. Takvu zemlju jamči naša koalicija - RESTART za novi početak. Izbor je jednostavan RESTART ili korupcija i najcrnja Hrvatska u povijesti od njezina osamostaljenja na čelu s koalicijom HDZ-Škoro, ustvrdila je sabljar Dračevac.

Izbor je jednostavan:

Ili korupcija, lopovluk i fašizam za najcrnju Hrvatsku u povijesti na čelu sa HDZom

Ili RESTART koalicija za novi početak bez korupcije, nepravde i diskriminacije.

Glasaj mudro, ne bacaj uzaludno svoj glas. Izađi i promijeni.